LITE MER OM MIG
 

Jag heter Carolina Ståhlsten och har min 4-åriga samtalsterapeututbildning från HumaNova i Stockholm. Utbildningen integrerar även en coach-utbildning, jag är idag både diplomerad samtalsterapeut och diplomerad coach och är certifierad via European Mentoring and Coaching Council (EMCC).
Under utbildningen gick jag i obligatorisk egenterapi (100 timmar). Jag har också en Basutbildning i Integrerad Psykoterapi (sk steg 1), som bland annat inkluderar Acceptance and Commitment Therapy , schematerapi, mindfulness och relationell terapi. Jag har senare kompletterat dessa utbildningar med en parterapi-utbildning, 
en lärarutbildning i YinYoga och en mindfulnessinstruktörsutbildning.

I botten har jag en magisterexamen i företagsekonomi från Uppsala universitet, och mina tidigare 10 år i näringslivet, både som anställd och egen företagare, har givit mig en stor insikt i utmaningarna med att kombinera familj och vardagsliv med en stressig och prestationsinriktad arbetssituation.
Människor, relationer och äkta möten har alltid varit en viktig del av mitt liv. Idag är jag otroligt tacksam över att få arbeta med det jag trivs allra bäst med.

 
LITE OM DIN SÄKERHET

Jag går regelbundet i handledning, och vidareutbildar mig fortlöpande.
Jag har tystnadsplikt och har förbundit mig att arbeta under Psykosyntesförbundets 
Etiska regler
Jag är ansvarsförsäkrad och innehar f-skattsedelJag håller även videomöten online 


Kontakta mig om intresse finns att delta i samtalsgrupp.