Om mig

två kvinnor kramas vid vattnet

Mina ledord är tillit, empati, engagemang och närvaro.

Mitt namn är Carolina Ståhlsten och jag har en 4-årig samtalsterapeututbildning från HumaNova i Stockholm. Där utbildade jag mig även till coach och idag är jag både diplomerad samtalsterapeut och diplomerad coach, certifierad via European Mentoring and Coaching Council (EMCC).

Under utbildningen gick jag i obligatorisk egenterapi (100 timmar). Jag har också en Basutbildning i Integrerad Psykoterapi, som bland annat inkluderar Acceptance and Commitment Therapy, schematerapi, mindfulness och relationell terapi. Jag har senare kompletterat dessa utbildningar med en parterapeut-utbildning, en lärarutbildning i YinYoga och en mindfulnessinstruktörsutbildning.

Jag är även certifierad handledare i sorgbearbetning (utbildad hos Svenska institutet för sorgbearbetning).

Från min magisterexamen i företagsekonomi från Uppsala universitet, och mina tidigare 10 år i näringslivet, både som anställd och egen företagare, har jag stor insikt i utmaningarna med att kombinera familj och vardagsliv med en stressig och prestationsinriktad arbetssituation. Människor, relationer och äkta möten har alltid varit en viktig del av mitt liv. Idag är jag otroligt tacksam över att få arbeta med det jag trivs allra bäst med: mental friskvård och välmående.

Jag behandlar inte diagnosticerade psykiska sjukdomar.

Jag går regelbundet i handledning, och vidareutbildar mig fortlöpande. Jag har tystnadsplikt och har förbundit mig att arbeta under Psykosyntesförbundets Etiska regler. Jag är ansvarsförsäkrad och innehar f-skattsedel.

Caroline som sitter ute i naturen